Hakkımızda

Manavgat SMMMO olarak, üyelerimizin SGK teşvikleri kapsamında yaşamış oldukları sıkıntıları gidermek, haksız rekabetin ve müşteri kayıplarının önüne geçmek amacıyla hazırladığımız teşvik hesaplama sistemimizi kullanımınıza sunuyoruz. Sistemimiz eksiksiz hesaplama ve makul bir fiyatlama modeli ile üyelerimizin kullanımına açılmıştır. Her üyemiz, sisteme dahil oldukları ilk ay boyunca ücretsiz olarak sistemi kullanabilirler.

Uzman Kadro

Odamız, sistemimizin teknik ve mevzuat danışmanlığı tarafında PROZON’dan ( Proventus Danışmanlık Limited Şirketi ve Rasyonel İş Girişim Yönetim Danışmanlık İnsan Kaynakları Limited Şirketi) danışmanlık almaktadır. Sistemimizin çalışır şekilde tutulması, mevzuat gereksinimlerinin ve değişikliklerinin anında sisteme entegre edilmesi ve teknik destek işlemleri PROZON tarafından sağlanmaktadır. PROZON’un bünyesinde, kurum kökenli mevzuat danışmanları, yazılım mühendisleri ve insan kaynakları uzmanlarından oluşan 100’ün üzerinde konusunda hakim personel çalışmaktadır.

ARGEYA